Великодні свята - це час для радості, сімейних зустрічей та святкового столу. Проте під час підготовки до святкування важливо дотримуватись кількох простих правил для запобігання харчовим отруєнням і збереження здоров'я.
Генеральна директорка ДУ «Тернопільський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» Оксана Чайчук надає наступні рекомендації для безпечного святкування Великодня:
Основні причини харчових отруєнь під час святкувань — це порушення технологій приготування їжі та зберігання продуктів, а також нехтування гігієнічними нормами.
Щоб Великдень пройшов без неприємних наслідків, варто дотримуватись простих правил, які забезпечать здоров’я та безпеку під час святкування.
Джерело Тернопільський обласний центр контролю та профілактики хвороб