Кількість користувачів Національної платформи продовольчої безпеки вже сягнула 4,5 тисяч.
Серед них – представники місцевих громад, військових адміністрацій, виробничих підприємств та логістичних компаній. На сьогоднішній день найбільша кількість учасників долучилася з Одеської, Миколаївської, Хмельницької, Вінницької та Дніпропетровської областей.
З початку запуску платформи фахівцями Держпродспоживслужби надано більше 23,6 тисяч консультацій з питань її роботи та проведено 24 навчальні тренінги.
Наразі на платформі опубліковано більше 1,6 тисяч потреб у продуктах харчування та товарах першої необхідності.
Минулого тижня найбільше потреб стосувалося постачання солі, гречаної крупи, рису, цукру, м'яса (індички та курки), дизельного палива, овочів (капусти та моркви), а також м’ясних консервів.
Кількість пропозицій, опублікованих на платформі, перевищує 1,4 тисячі. Серед нових пропозицій від користувачів – ковбасні вироби, олія, морозиво, крупи, м’ясо індички, хліб, креветки, ячмінь, соняшникове насіння, зелений та чорний чай, а також послуги перевезення (транспортування).
Нагадаємо, учасники, зареєстровані на платформі, мають змогу напряму контактувати та укладати угоди з постачання необхідних товарів.
Реєстрація та робота на платформі https://bit.ly/3OdP9PJ для всіх учасників є безкоштовною.
На головній сторінці можна завантажити інструкцію з використання платформи.