Десерт "Три шоколади" до великоднього столу
опубліковано 18 квітня 2025 року о 14:19

Класичні паски, дбайливо накриті рушниками господинь, вже вистигають на кухні в тиші та спокої. Це час тихої радості та вдячності, задоволення та молитви.

День випікання пасок - один з найвідповідальніших моментів Страсного тижня, адже кожна жінка хоче, щоб її пасочки були солодкі, пухкі й запашні та смакували всій родині!

Але справжня господиня - це та, яка не може всидіти на місці та постійно шукає роботу на свої руки/певну замороку на свою голову. Отож пропонуємо вам не надто хизуватися спеченими пасочками, а приготувати ефектну та дуже смачну сирну паску "Три шоколади"- десерт, який пройшов прискіпливу дегустацію наших майстринь та отримав 10 з 10. Технологія приготування є в відео, за рецептом: Ksenia Safiyan.

Тому й смачно!





 




За матеріалами: Державний навчальний заклад “Вишнівецький професійний ліцей”



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux