Класичні паски, дбайливо накриті рушниками господинь, вже вистигають на кухні в тиші та спокої. Це час тихої радості та вдячності, задоволення та молитви.
День випікання пасок - один з найвідповідальніших моментів Страсного тижня, адже кожна жінка хоче, щоб її пасочки були солодкі, пухкі й запашні та смакували всій родині!
Але справжня господиня - це та, яка не може всидіти на місці та постійно шукає роботу на свої руки/певну замороку на свою голову. Отож пропонуємо вам не надто хизуватися спеченими пасочками, а приготувати ефектну та дуже смачну сирну паску "Три шоколади"- десерт, який пройшов прискіпливу дегустацію наших майстринь та отримав 10 з 10. Технологія приготування є в відео, за рецептом: Ksenia Safiyan.
Тому й смачно!
За матеріалами: Державний навчальний заклад “Вишнівецький професійний ліцей”