Сьогодні Кременеччина провела в останню путь Героя російсько-української війни Миколу Чаплюка
опубліковано 14 вересня 2022 року о 17:07

Кременеччина в скорботі: сьогодні провели в останню путь Героя російсько-української війни, який віддав свої життя за свободу та незалежність країни, солдата Чаплюка Миколу Миколайовича, жителя села Велику Загайці Великодедеркальської сільської територіальної громади. Стрілець 3 стрілецького відділення 1 стрілецького взводу 5 стрілецької роти 2 стрілецького батальйону військової частини А 0998 загинув 07 вересня 2022 року внаслідок травм, несумісних із життям, в районі населеного пункту Сухий Ставок на Херсонської області під час артилерійського обстрілу з боку противника.

Призваний по мобілізації 15 квітня 2022 р. стрільцем взводу охорони роти охорони. А від 11 травня відбув до нового місця служби в розпорядження командира 24 бригади. Достойний військовослужбовець, готовий взяти на себе усю повноту відповідальності в будь-яких умовах бойової обстановки, наш Захисник був вірними своїй Батьківщині і Присязі до останнього подиху.

У пам'яті односельчан він назавжди залишиться усміхненим, привітним, на сцені з баяном у руках. Микола був прикладом в усьому, кажуть ті, хто добре знав його як музиканта, вчителя музики, працівника військкомату чи просто добру людину. Бо, кажуть люди, був готовий прийти на допомогу в будь-яку хвилину. І просто був Людиною з великої букви…Працював вчителем музики, був добре знаним музикантом на Шумщині.

,,Справжній патріот України, прекрасний музикант, незамінний фахівець своєї справи, який виховав і випустив у світ не одне покоління чудових учнів. У наших серцях Микола Миколайович назавжди залишиться вірним і відданим другом, який своєю щирою посмішкою і теплим словом підтримував кожного з нас у хвилини радості та печалі. завжди був готовий підставити своє мужнє і таке широке плече” – висловили співчуття колеги-вчителі . 

Сотні мешканців району, представники органів місцевої виконавчої влади та місцевого самоврядування, військовослужбовці та бойові побратими прийшли вшанувати пам’ять воїна.

Дякуємо, Солдате, за вклад у Перемогу ціною власного життя.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, друзям та побратимам Героїв. Розділяємо Ваш біль та схиляємо голови в глибокій скорботі.

Вічна пам'ять, шана і слава захиснику України!



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux