Великдень вже на фінішній прямій...
опубліковано 15 квітня 2025 року о 16:52

Великдень вже на фінішній прямій - і добрі господині щодня обносять всі магазини в пошуках відбірних родзинок, запашних цукатів та справжньої ванілі. А ще однією рукою перелистують старі родинні записники, а іншою хвацько тицяють відеорецепти фудблогерів: раптом у світі пасок трапилося щось нове, а вони не в темі.

І таки так! До вашої уваги витончена пасочка в оксамитовій корпусній оболонці з кракелюру на кокосовому борошні та бельгійському шоколаді. Глибоко дихайте, бо це ще ми про начинку не розповіли. Вона ніжна, мов шовк, та має консистенцію рідкого золота. До речі, кремове фарширування може бути як з додаванням шоколаду, так і зі смаком справжньої ванілі.

Ну погодьтеся, краса ще та!

За рецептом та технологією приготування звертайтесь до Інна Савчук - вона з тих майстринь, які слідкуть за модою в кулінарії та мають золоті руки.






Джерело: Державний навчальний заклад “Вишнівецький професійний ліцей”



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux