Великдень вже на фінішній прямій - і добрі господині щодня обносять всі магазини в пошуках відбірних родзинок, запашних цукатів та справжньої ванілі. А ще однією рукою перелистують старі родинні записники, а іншою хвацько тицяють відеорецепти фудблогерів: раптом у світі пасок трапилося щось нове, а вони не в темі.
І таки так! До вашої уваги витончена пасочка в оксамитовій корпусній оболонці з кракелюру на кокосовому борошні та бельгійському шоколаді. Глибоко дихайте, бо це ще ми про начинку не розповіли. Вона ніжна, мов шовк, та має консистенцію рідкого золота. До речі, кремове фарширування може бути як з додаванням шоколаду, так і зі смаком справжньої ванілі.
Ну погодьтеся, краса ще та!
За рецептом та технологією приготування звертайтесь до Інна Савчук - вона з тих майстринь, які слідкуть за модою в кулінарії та мають золоті руки.
Джерело: Державний навчальний заклад “Вишнівецький професійний ліцей”